Aanmelden voor een gratis account

Kennismaken met Indupay

Besparingen door digitalisatie

Het digitaliseren van facturen is de basis van een aantal mogelijke besparingen. Het digitaliseren kan op grondslag (dus alleen de totaalbedragen) maar ook op regelniveau. Alle factuurregels worden dan ingelezen. Onder andere de volgende voordelen kunnen worden behaald met het digitaliseren van uw factuurstroom:

  • Facturen direct inlezen in financiĆ«le administratie. Dit zorgt voor een directe besparing in FTE’s.
  • Waardevolle informatie van facturen opslaan in een database en verbanden leggen.
  • Fouten op facturen automatisch herkennen en zo geld besparen.
  • Het betalingsproces kan veel sneller verlopen. Eventuele betalingskortingen worden minder misgelopen.
  • Documenten & facturen zijn makkelijk te beheren / doorzoekbaar en te archiveren.
  • Geen opslagkosten meer, geen mappen nodig, geen onnodige kopieĆ«n meer nodig of onnodig papiergebruik.

Kortom. Het digitaliseren van facturen kan op veel vlakken zorgen voor een besparing. En die kan flink oplopen!

 

Op basis van een onderzoek door een onafhankelijk onderzoeksbureau (Aberdeen Group, Hackett en Gartner) kunnen een aantal dingen concluderen m.b.t. de verschillen tussen een traditionele aanpak van facturen en de aanpak van Indupay.

Aanlevering facturen

U kunt uw facturen rechtstreeks door uw leverancier naar uw eigen mailbox op het Indupay platform versturen. U kunt dit ook zelf doen. Indupay zal uw factuur digitaliseren en zichtbaar maken in de Indupay online portal. U kunt daar al uw facturen terugvinden en eventueel downloaden. Indupay kan uw digitale factuur ook door middel van een automatische koppeling, of per mail bij u aanleveren.

Archivering

Wij slaan alle facturen voor u op. Deze zijn op datum, op leverancier etc. te sorteren. We geven daarnaast een inzicht in uw factuurstroom met een aantal stuurcijfers. Alle facturen zijn uiteraard downloadbaar (en verwijderbaar) uit onze portal.

Ruimte vretende archiefkasten en mappen worden overbodig. Deze wijze van archiveren is beter voor het milieu. U voldoet hiermee aan de bewaarplicht van bijvoorbeeld de Belastingdienst alsmede de termijn waarin u de factuurgegevens kan (re)produceren.

Begin direct met besparen! Neem contact op

Indien u onderstaande formulier submit dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Submit nu!