Meten is weten

e-Machting van inkoopfactuur en contract
Je bent hier:

FOUTEN HERKENNEN EN AFHANDELEN

Ook leveranciers maken fouten. Op maar liefst meer dan 1% van alle facturen herkennen wij een fout. Deze fouten kunnen als het gaat om een incorrecte prijs aardig in de papieren lopen. Wij bieden daarom naast onze digitale factuur omzetting ook een factuur validatie oplossing aan. Deze oplossing geeft alle mogelijke fouten duidelijk aan en plaatst deze in een wachtrij, of zal deze naar de verantwoordelijke persoon doorsturen ter controle. Dit proces kan Indupay ook volledig uit handen nemen. En dat kan zorgen voor een flinke besparing! Mogelijke fouten op facturen zijn bijvoorbeeld:

– De oude prijs van het artikel is ten onrechte opgevoerd
– Fouten met BTW berekeningen
– Foutieve aantallen
– De ingeboekte artikelen matchen niet met de factuur.
– Dubbele facturen

Contractmanagement

Indien u klant bent van Inbak of Indusource dan hebben wij de beschikking over uw contractinformatie. Op basis van deze contractinformatie kunnen wij matchen. Indien u inkopen door ons wilt laten valideren die niet via Inbak of Indusource lopen dan zullen wij uw contracten in de contractmodule van Indupay opnemen. Dat kan eventueel automatisch door te koppelen met uw ERP pakket.

Koppelingen ordersysteem

Wij koppelen inmiddels met verschillende ordersystemen en ERP pakketten om de orders uit te lezen en te matchen met de facturen. Op die manier is een 3-weg validatie mogelijk (order, contract, factuur).

Begin direct met besparen! Neem contact op

Indien u onderstaande formulier submit dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Submit nu!