Leg alle afspraken vast om deze te kunnen matchen

Contract management
Je bent hier:

Contract management

Onze dochtermaatschappijen Inbak en Indusource zijn gespecialiseerd in inkoop, en loggen ook alle contracten en prijzen. Voor aansloten klanten op dit plaform bieden wij al factuur matching diensten aan. Maar er zijn artikelen / categorie├źn die buiten de scope vallen, en dus was er een contractmodule nodig om de gemaakte afspraken per leverancier te matchen aan de facturen.

Om die reden bieden wij de mogelijkheid om uw contracten op te slaan binnen de Indupay omgeving, of om deze te koppelen met onze omgeving.

Soorten contracten

Indupay kan prijscontracten, mantelcontracten en volumecontract ondersteunen. Wij zullen ook volume afboeken van een volumecontract en dit voor u inzichtelijk maken.

PRIJSCONTRACT:
U sluit een contract af voor de inkoop van nietmachines voor 15 EUR per stuk bij leverancier X.
Ons matching systeem zal controleren of leverancier X inderdaad 15 EUR in rekening brengt voor nietmachines.

VOLUME CONTRACT:
U sluit een contract af voor de aanschaf van 10 ton suiker voor 1EUR per kg. U wilt deze in 12 maanden tijd gaan afroepen. Ons syteem zal de prijs valideren per kilo en daarnaast het volume afboeken op de afgesproken 10 ton suiker. U ontvangt tijdig een melding indien het volume bijna op is.

MANTEL:
U sluit een contract af voor de inkoop van kantoor benodigdheden bij leverancier X. Het hele assortiment is leverbaar tegen een korting van 5%. Ons matching systeem zal de omzet in kaart brengen en de 5% korting inzichtelijk brengen. Het is ook mogelijk om alle artikelen in ons contractmanagement te systeem en alle orderregels 1 op 1 te matchen.

Automatische koppeling

Wij kunnen een op maat gemaakte koppeling leveren met uw bestaande contractmanagement en/of ordersysteem. Op basis daarvan kunnen wij onze diensten ook aanbieden.

Begin direct met besparen! Neem contact op

Indien u onderstaande formulier submit dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Submit nu!